© Triangelos 2015

Triangelos kuoro perustettiin 1992 Adventtikirkko Betelissä Oslossa, joka on Seitsemännen Päivän Adventistien vanhin kirkko Norjassa.


Nimi Triangelos viittaa kolmen enkelin sanomaan Ilmestyskirjan 14:6-12 mukaan. Tämä on hyvin tärkeä sanoma ihmiskunnalle meidän aikanamme.


Vuosien aikana olemme vierailleet monissa kirkoissa ja seurakunnissa Norjassa ja myöskin naapurimaissa Tanskassa ja Ruotsissa.


Kuorolaisia on n. 20. He tulevat pääosin Oslosta ja sitä ympäröivistä adventtiseurakunnista. Monet ovat opiskelijoita. Mukana on myös kuorolaisia, jotka eivät jaa meidän uskoa kaikissa asioissa. Näin opimme kuuntelemaan toisiamme ja oma usko voi vahvistua.


Kuoromme johtaja on Inger B. Berger, joka on johtanut meitä kuoron ensimmäisistä harjoituksista lähtien. Hän työskentelee uupumatta kuoron hyväksi ja uskoo kuoron ja sen sanoman voimaan.


Olemme julkaisseet viisi albumia.

Ensimmäinen, Din Stemme, Sinun Äänesi tuli 1994. Av Nåde, Armostasi tuli 1996. Dråper til liv, Pisaroita elämäksi tuli 1999. Kommer du ei snart? Tuletko kohta? Tuli 2012 ja The seventh Day, Seitsemäs päivä tuli heinäkuussa 2015.


Olemme pääosin suuntautuneet Norjaan ja muuhun Skandinaviaan. Siksi useimmat albumeistamme ovat norjan kielellä. Viimeisin albumimme ‘The Seventh Day’ on englanniksi, koska se keskittyy ennustuksiin ja Kolmen Enkelin sanomaan, jotka haluamme tuoda laajemmalle kuulijakunnalle.


Haluamme ylistää ja kiittää Pelastajaamme ja Luojaamme, mikä käy ilmi lauluvalinnoissamme. Laulut kertovat Jumalasta ja hänen rakkaudestaan niin kuin ne on ilmaistu Hänen Sanassaan.


Kaikki kuorolaiset ovat yhtä tärkeitä. Yhdessä tulemme vahvemmiksi ja pystymme kohtaamaan haasteita. Sen lisäksi, että olemme kuoro, haluamme että kuorolaiset kehittyvät henkiläkohtaisesti. Monet pitävät lyhyen hartauden kuoroharjoituksissa. Kaikissa konserteissa useat pitävät lyhyen todistuksen, jakavat raamatunjakeita, pitävät rukouksen tai puheen.